Asztrológia

Ennek az ősi tudománynak a mélyebb kincsei
akkor bukkannak a felszínre, ha engedjük belső,
intuitív bölcsességünknek, hogy megmutatkozzon.

Az intuíció nem helyettesíti
a kognitív tudást,
hanem kiegészíti azt.

Életút elemzés

A születési képlet ezer csodát és ajándékot rejt, áttekintése nagy segítség az önismeret útján járóknak. Megmutatja milyen energetikai csomaggal jöttél ebbe az életbe, milyen Életfeladatot vállaltál, ezt mi támogatja és mi nehezíti. Átbeszéljük a nehézségeket, amik mellett mindig megjelenik a megoldás is.
Az asztrológiai képlet azonban nem determinál, semmi nincsen kőbe vésve. Minden energiát meg lehet élni alacsonyabb és magasabb szinten, és ahol a kihívások vannak, ott van lehetőség a fejlődésre. Ezzel egy térképet kapsz önmagadhoz.

Aktuális hatások

Amikor döntés előtt állunk, vagy valamelyik életterületünkön nehéz helyzetben találjuk magunkat – feszültség a párkapcsolatban, munkahelyi konfliktusok, kétségek a karrierben – sokszor nem értjük miért történik, és nehezen tudunk elmozdulni belőle. Ilyenkor érdemes ránézni az éppen aktuális energiamintázatra, hatásokra, amelyek rávilágítanak arra, hogy mit mutat és mit tanít ez a helyzet. Segít megérteni az okokat, és megtalálni a kiutat.
Ezt általában már elemzett képletre kérik, amikor a születési képletet már átbeszéltük.

Kapcsolati energiák

Két képlet összevetéséből bármilyen kapcsolat dinamikáját ki lehet olvasni, legyen szó szülőről, gyerekről, párkapcsolatról, egy barátról vagy munkatársról. Ezen a beszélgetésen feltárul milyen jellegű kötődés van köztetek, milyen tanítást hordoztok egymásnak, milyen karmikus energetikai mintázatot hoztatok magatokkal és hol lehetnek nehézségek a kapcsolatban.
Mély megértés születhet abból, ha kiderül milyen láthatatlan energiaszálak kapcsolnak össze valakivel és hogyan. Ezzel még a feloldhatatlannak tűnő konfliktusok is más színezetet kapnak, és támpontokat ad a feloldásukra.

Kamasz elemzés

A kamaszkori útkeresés nagy feszültséggel jár. Lelkileg ez egy nehéz, beavató időszak, ami a családra is ránehezülhet. Tapasztalatom szerint egy tisztázó elemzés, amelynél a fókuszt az aktuális problémákra helyezzük, miközben Te vagy a figyelem középpontjában, sokat lendíthet az irány megtalálásában.

Fontos, hogy ne (csak) a szülő akarja elrángatni a csimotát, hanem az érintett legyen nyitott a beszélgetésre. Épp ezért érettségtől függően az ajánlott életkor 14+ év.

Ajándék írásban

Egy különleges és időtálló ajándék, akár magadnak, akár másnak adod. Átfogó elemzést írok személyre szabottan, asztrológiai sallangok nélkül. Biztos lehetsz benne, hogy nem általánosságokat és sablonszövegeket ollózok össze, hanem ugyanolyan alapos elemzést készítek a leírt szavak erejével. Ehhez körülbelül egy hétre szükségem van, ezt mindenképpen vedd figyelembe, ha ilyet szeretnél. Cserébe viszont egy ízlésesen megszerkesztett, letölthető és kinyomtatható PDF dokumentumot küldök.

Árak

Egy alkalom 90 – 120 percet vesz igénybe

Születési horoszkóp/Életút elemzés: 18.000 Ft

Aktuális hatások elemzése: 18.000 Ft

Kapcsolati energiák összevetése: 25.000 Ft

Kamasz elemzés: 15.000 Ft

Írásbeli elemzés: 25.000 Ft

Születési időpont bepontosítása: 5.000 Ft

Rólam mondták

!

Érdekel az asztrológia, nem jóslásként, hanem az aktuális energiák szempontjából, abból a perspektívából, hogy az „égiek” milyen lehetőségeket mutatnak, és hogyan támogatják a fejlődésünket. Ildikó ebből az irányból közelít az asztrológiához. Önismereti lehetőségként tekint a csillagokra: ha valaki nyitott szívvel, elfogadással fordul önmaga felé, rengeteg tanulhat és fejlődhet a személyes asztrológiai elemzéséből.”

Nóri

„Nagyon hálás vagyok Ildikónak, mert bár az évek során több asztrológiai elemzést is kaptam, ő még mindig bőven tudott új perspektívákat nyitni előttem. Mélyre mentünk, nem szépített azon, ami nem szép, de ebből lehet fejlődni. Ha pár szót kellene mondanom, ezek jutnak eszembe: gyakorlatias, mély, objektív, használható.
Nagyon szépen köszönöm ezúton is. Szeretettel ajánlom Őt.”

V. Zsófi

!
!

„Mióta Ildikóval elkezdtük a meditációs oldást a fékező, gátló és megnyomorító érzések elkezdtek szertefoszlani, eltűnni. 2 hónapja dolgozunk együtt, hirtelen az eddig csak félve vágyott karrierem rakéta sebességre kapcsolt, az energiám, hitem és életigenlésem túlcsordul, a párkapcsolatom egy mindennapos mosoly.”

Zsuzsa