Kapcsolat

Asztrológiai elemzés – segítő beszélgetés – meditációs konzultáció – ajándék írásban

Ha úgy érzed én vagyok az, aki tud neked segíteni, írj nekem az elérhetőségeim egyikén:

+36 30 501 8151

szucsildiko(@)napharcosa.hu

Rólam mondták

{

„Mióta Ildikóval elkezdtük a meditációs oldást a fékező, gátló és megnyomorító érzések elkezdtek szertefoszlani, eltűnni. 2 hónapja dolgozunk együtt, hirtelen az eddig csak félve vágyott karrierem rakéta sebességre kapcsolt, az energiám, hitem és életigenlésem túlcsordul, a párkapcsolatom egy mindennapos mosoly.”

Zsuzsa

„Érdekel az asztrológia, nem jóslásként, hanem az aktuális energiák szempontjából, abból a perspektívából, hogy az „égiek” milyen lehetőségeket mutatnak, és hogyan támogatják a fejlődésünket. Ildikó ebből az irányból közelít az asztrológiához. Önismereti lehetőségként tekint a csillagokra: ha valaki nyitott szívvel, elfogadással fordul önmaga felé, rengeteg tanulhat és fejlődhet a személyes asztrológiai elemzéséből.”

Nóri

{
{

„Nagyon hálás vagyok Ildinek és a szakértelmének! Végre egy asztrológus, aki nem csak elmondta, de segített is megérteni az alapképletemet, az azáltali működésemet és feladataimat. A mostani időszakom pedig értelmet nyert, hogy mit csinálok, vagy mit miért nem, és mellé meg gyakorlati útmutatást is kaptam, hogy hogyan tudom kihasználni ezen időszakomat a legjobban. ”

K. A.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjaimról
és egyéb ajánlataimról, iratkozz fel hírlevelemre!